Vergelijk creditcards

Een wat gecompliceerdere manier van lenen is lenen aan de hand van een creditcard. De handeling zelf is niet zo ingewikkeld, maar de achterliggende gedachte komt wel degelijk uit op een leenvorm. Op het moment dat je met een creditcard betaalt, betaal je met kredieten. Leningen dus. Daar zul je rente over moeten betalen. We zullen een aantal creditcards nader toelichten.

World Panda Card
Deze creditcard is een van de vele creditcards die tegelijkertijd een goed doel steunt. In dit geval het WNF. Zodra iemand betaalt, wordt er automatisch een bedrag aan het WNF gedoneerd, zonder dat je daar zelf extra voor hoeft te betalen. Wat dat betreft levert deze kaart jouw, maar ook het WNF veel voordelen op. De World Panda Card is een prima te hanteren kaart, voorzien van goede service.

De Bijenkorf Card
Een Credit Card wordt tegenwoordig veel breder gezien dan alleen een kaart waar je betalingen mee verricht. Warenhuisketen De Bijenkort geeft namelijk ook haar eigen creditcard uit. Per betaling spaar je punten van de Bijenkorf. Deze creditcard is daarom in het bijzonder geschikt voor mensen die vaak naar de Bijenkorf gaan. In dat geval kan de kaart je veel voordelen opleveren.

American Express Flying Blue
De American Express Flying Blue is in samenwerking met de KLM uitgebracht. Op die manier kun je, als je regelmatig in de lucht zit, heel snel Award Miles sparen. Deze kaarten bieden je tal van voordelen. Deze creditcard is dus ideaal voor mensen die vaak met de KLM vliegen en die intensief gebruik maken van hun creditcard. Deze creditcard biedt geen leenfaciliteiten en vraagt om een inkomen van 25.000 euro.

World Card Gold
De World Card Gold is de Gold versie van de populaire VISA World Card. Hiermee ontvang je rente bij een positief kaartsaldo. Bij deze creditcard ontvang je tevens gratis een magazine en een luxe opbergmap. Deze kaart is ideaal als u wilt genieten van een goede service en Global Assist. De World Card Gold is dan ook over de hele wereld te gebruiken en wordt zodoende als bijzonder prettig beschouwd.